Как да се свържете с нас

Ако имате медицински проблем, който изисква посещение в Консултативния център за постваксинални реакции към Поликлиника България, е необходимо да се свържете с нас на телефон 0887 005 087 в работно време (8:30 ч – 17:30 ч) и да си запишете час за преглед в приемните часове на Центъра (всеки четвъртък от 14:00 до 16:00 ч).

Моля да имате предвид, че опити за записване на час извън тези на посочения телефон (напр. по е-мейл, на място в Поликлиника България или през социалните медии в профилите на “За ваксините” няма да бъдат обработени и не ви гарантират запазване на час за преглед. 

Ако имате теоретични въпроси относно ваксините, предложения или коментари относно инициативата “За ваксините” или искате да станете партньори на инициативата, моля използвате единствено следния е-мейл: contact@zavaksinite.bg.

Телефонът, посочен по-горе, е единствено и само за записване на час за преглед в Консултативния център!

Не се ангажираме със срок за отговор на запитвания, изпратени по е-мейла, нито пък с консултиране на конкретни медицински случаи извън прегледите, които се извършват от лекари в Консултативния център (т.е. по телефона, е-мейла или други канали за комуникация с инициативата “За ваксините”).